KONYA / KADINHANI - Musa Uğur İlkokulu

Musa Uğur İlkokulu KOP Projesi

T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı KOP Bölge Kalkınma İdari Başkanlığınca "Musa Uğur İlkokulu KOP'la Okuyor" Projemiz desteklenmeye değer bulundu.

20 Haziran 2019 da Okulumuz paydaşlarında düzenli kitap okuma alışkanlığı kazandırabilme eksenininde hazırlanan "Musa Uğur İlkokulu KOP'la Okuyor" Projemiz T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı KOP Bölge Kalkınma İdari Başkanlığınca desteklenmeye değer bulundu. Proje kapsamında bir yıl boyunca 22 etkinlik gerçekletiricek olmasının yanında okulumuz binasında öğrencilerimiz ve mahalle sakinlerince rahatlıkla kullanılabilcek 3000 kitap kapasiteli bir kütüphane oluşturulacak. Projeninin tüm paydaşlarımız için en üst düzeyde yararlı olması temennisi ile hayır olmasını dileriz.

28-10-2019

Yayın: 28.10.2019 - Güncelleme: 13.11.2019 09:58 - Görüntülenme: 1556