Musa Uğur İlkokulu

Adres
PINARBAŞI MAH. 124585. SK. MUSAUĞUR İLKOKULU BLOK NO 13 İÇ KAPI NO 1 KADINHANI / KONYA
Vizyon
Okulumuzu bölgenin nitelikli eğitim veren örnek okullarından biri haline getirmek.
Misyon
Çağdaş, Atatürk İlke ve inkılâplarına bağlı, ,vatanını ve milletini seven, sürekli kendini yenileyerek gelişmeleri takip eden, sorgulayabilen, çevresiyle iyi iletişim kurabilen, özgüveni yüksek, milli ve manevi değerlere bağlı evrensel ilkeleri gözeten yüksek karakterli ve nitelikli geleceğe umutla bakan nesilleri fırsat ve imkân eşitliği içinde yetiştirmek.
Başarılar
İlçe Erkekler Masa Tenisi Birinciliği(2018-2019) İlçe Kızlar Masa Tenisi Üçüncülüğü(2018-2019) İlçe Erkekler Atletizm 1. ´liği (2018-2019) İlçe satranç Müsabakası 1.´liği (2018-2019)
Kütüphane Kitap Sayısı :1925
08.45-14.45
KALORİFER (DOĞALGAZ)
Ulaşım
Konya Kadınhanı-Kadınhanı Konya arasında her 15 dakikada bir ulaşım sağlanmaktadır.
Okulumuzda servis hizmeti bulunmamaktadır.
Yerleşim Yeri
Konya İlimize 60 km İlçe Merkezine 1 Km
Masa Tenisi-Futbol-Voleybol
Beslenme Dostu Okul-Beyaz Bayrak-Sıfır Atık-Ekip42
Henüz yok, çalışmalar devam ediyor.
Diğer Hususlar
Okulumuzda Akıl ve Zeka Oyunları Dersliği mevcut olup tüm öğrencilerimiz tarafından etkin olarak kullanılmaktadır.