Nis

Hayvan dostlarımızı düşündük.Onlar için rengarenk yuvalar yaptık.

Nis

Teknoloji bağımlılığı ile ilgili duvar resimleri yapıldı.

Nis

Masal sokağı etkinliğimiz yapıldı.

Nis

Küçük Hayallerden Büyük Fikirlere projesi kapsamında okulumuzu güzelleştirmek için etkinlikler yapıldı.Öğrencilerimiz ile pek çok çalışma yaptık.

Dilimizin Zenginleri Projesi Konya'nın Sesinde'

DÖNEM SONU FAALİYET HAFTASI - OYUN VE YETENEK SAATİ

''BİR KAP YEMEK, BİR KAP SU''

Sosyal Sorumluluk Çalışması Kapsamında Çevre Temizliği

Dönem Sonu Faaliyet Haftası etkinliğimiz

Yazar Buluşması

"Yerli Tohum Millî Tarım" projesi

Verem Eğitimi ve Farkındalık Haftası

Ara

Her yıl 29 Ekim - 4 Kasım tarihleri arası Kızılay Haftası olarak kutlanır. Kızılay, deprem, sel, yangın, salgın hastalık gibi doğal afet ve felaketlerde insanlara yardım eden ve ticari kaygısı olmayan bir yardım kuruluşudur. Kızılay yardımlarında din, dil, ırk ve ülke ayrımı yapmaz. Yardıma muhtaç tüm insanlara, elinden geldiğince ve imkanlar çerçevesinde yardıma koşar. Yardım insancıl bir duygudur ve insanları yücelten bir düşüncedir. Bu düşüncenin yaygınlaşması, ülkemiz ve tüm dünya için mutluluk verici bir durumdur. Barış içinde bir arada yaşamayı sağlar. İnsanlar arasında birlik ve beraberlik duygularını geliştirir. Kızılay Haftası boyunca, Kızılay Derneğinin kuruluş amacı ve çalışmaları konusunda okullarda konuşmalar yapılır, bilgiler verilir, panolar hazırlanır, şiirler okunur. Biz de Musa Uğur İlkokulu olarak Konya Kızılay Karatay şubesinden gelen misafirlerimizi ağırlayarak günün anlam ve önemine uygun olarak etkinliklerimizi gerçekleştirdik.

Ekm

Okulumuzda görme engelli birey tarafından verilen konserde okulumuz öğrencileri farklı oyunları oynayarak hem enerjilerini attı hem de doyasıya eğlendi.