KONYA / KADINHANI - Musa Uğur İlkokulu

Kas

Orta -Ağır Özel Eğitim sınıfımızda "Zıt Kavramlar" konusunu, öğrencilerimize oyunlaştırarark ve konu ile ilgili videolar izleterek öğretiyoruz.

Kas

Beslenme Dostu Okul Projesi kapsamında okulumuzda meyve günü etkinliği yapıldı.

Kas

Okulumuz öğrencilerine diş hekimi tarafından ağız ve diş sağlığının önemi anlatılarak ağız diş taraması yapıldı.Ardından veli izni olan öğrencilere flor jel uygulaması yapıldı.Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.

Kas

3/A Sınıfı öğrencilerimiz çizimlerini yaptıkları görsellerin tasarımlarını yaparak el becerilerini geliştiriyor.Nihat KEÇECİ öğretmenimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Kas

Okulumuza ilçemiz mahallelerinden öğrencilerin taşımasını yapan S.S. 103 Nolu Kooperatif Başkanı Hasan Hüseyin ÖZDEMİR, okulumuzu ziyaret ederek okul müdürü Bekir ÇİNÇİK ile görüştü. Öğrenci taşıma iş ve işlemlerinin değerlendirilmesi yapılarak karşılaşılan sorunların çözümüne ilişkin önerilerde bulunuldu.

Kas

İngilizce Öğretmenimiz Duygu Kaya, derslerini farklı teknikler kullanarak ve farklı etkinlikler yaparak işliyor.Her öğrencinin yaparak ve yaşayarak öğrenmesi için kullanılabilecek en etkili yöntemleri seçen öğretmenimiz, öğrencilerin kalıcı ve hızlı öğrenmelerini hedefliyor.Öğretmenimize güzel çalışmaları için teşekkür ediyoruz.

Kas

Okulumuza taşımalı eğitim yolu ile erişimleri sağlanan öğrencilerin taşımasını yapan araçların denetimleri tamamlanmıştır.

Kas

Okulumuz idaresi ve nöbetçi öğretmenleri tarafından Kasım ayı yemekhane denetimi yapıldı.

Kas

Özel Eğitim Öğretmenimiz Akın BİRSEN öğrencilerine "Kavram Öğretimi" çalışmaları yapmaktadır.Öğretmenimiz öğrencilerinin yaşadıkları ortamı daha iyi tanımalarını sağlamak amacıyla yaptığı çalışmalarda, öğrencilerin gösterilen bir nesne ya da olguyu diğerlerinden ayırt edebilme, tanımlayabilme ve sınıflayabilme becerilerini geliştirmeyi hedeflemektedir.Öğretmenimize teşekkür ediyoruz.

Kas

Özel Eğitim Öğretmenlerimizden Ramazan Erdem ÖZEN, derslerinde bağımsız yaşama açısından önemli bir basamak olan okuma-yazma çalışmalarına ağırlık veriyor.Öğrencileri için en doğru yöntemi belirleyerek çalışmalarını eğlenceli bir süreç haline getiren öğretmenimize teşekkür ediyoruz.

Kas

Kadınhanı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfından özel eğitim öğrencilerimize giyim yardımı yapıldı.

Kas

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Medeniyet Okulu Projesi kapsamında 4/A sınıfımızda tiyatro gösterisi yapıldı.

Kas

2/A Sınıf Öğretmenimiz Hatice BOYACI, peygamberimizin doğum günü olan Mevlit Kandili münasebetiyle hazırladığı hediyeleri öğretmenlerimize ve velilerine takdim etti.Öğretmenimize bu güzel etkinlik için teşekkür ediyoruz.

Kas

Anasınıfı öğrencilerimizin 10 Kasım Atatürk'ü Anma ve Atatürk Haftası etkinlik çalışmaları için öğretmenimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kas

Türkiye Cumhuriyeti'nin Kurucusu Mustafa Kemal ATATÜRK'ün ebediyete intikal edişinin 81. yıl dönümü münasebetiyle okulumuz öğretmen ve öğrencilerinin katılımları ile anma töreni gerçekleştirildi.