KONYA / KADINHANI - Musa Uğur İlkokulu

Kas

Okulumuzda "Su" kullanımında tasarruflu olmanın önemimi ile ilgili olarak öğrencilerimizde farkındalık oluşturmaya yönelik  düzenli olarak gerçekleştirdiğimiz etkinliklerin yanı sıra okulumuzda bulunan bütün muslukları periyodik olarak kontrol ettirerek arızalı olanları değiştiriyoruz. Böylece gereksiz su kaybının önüne geçme adına Musa Uğur İlkokulu olarak üstümüze düşeni yapmış olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Unutmayalım ki SU HAYATTIR, SU olmadan HAYAT olmaz. Bu konuda bilinçli davranan tüm öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Kas

Taşımalı öğrencilerimizin öğlen yemeklerini yedikleri yemekhane yeniden düzenleniyor. Musa Uğur İlkokulu olarak taşımalı öğrencilerimizin yemeklerini onlara uygun nezih bir ortamda yemelerini sağlamak için elimizdeki kısıtlı imkanlarla da olsa çalışmalara başladık. Öğnrecilerimiz bir haftalık ara tatil dönüşünde yenilenmiş yemekhanelerini gördüklerinde hem çok şaşıracaklar hem de çok mutlu olacaklar. Her şey öğrencilerimiz için...

Kas

Öğrencilerimizin bir haftalık tadil dönemlerinden istifade edilerek, havaların soğuması ile birlikte okul binası içerisine doluşan sinek ve diğer böcekler için okul binamızda ilaçlama yapıldı.

Kas

18-22 Kasım 2019 Ara Tatil Mesleki Çalışma Programı Milli Eğitim Bakanımız Sayın Ziya SELÇUK'un açılış konuşması ile başladı.Mesleki çalışmaların ilk gününde 1. dönem ara tatile kadar geçen sürede gerçekleşen eğitim-öğretim faaliyetleri ile 2023 Eğitim Vizyonu kapsamında gerçekleştirilen çalışmalar değerlendirildi.

Kas

Taşımalı eğitim kapsamında öğrencilerimizin öğle yemeğini yedikleri yemekhanemizde masa ve sandalyelerimiz yenilendi.

Kas

Orta -Ağır Özel Eğitim sınıfımızda "Zıt Kavramlar" konusunu, öğrencilerimize oyunlaştırarark ve konu ile ilgili videolar izleterek öğretiyoruz.

Kas

Beslenme Dostu Okul Projesi kapsamında okulumuzda meyve günü etkinliği yapıldı.

Kas

Okulumuz öğrencilerine diş hekimi tarafından ağız ve diş sağlığının önemi anlatılarak ağız diş taraması yapıldı.Ardından veli izni olan öğrencilere flor jel uygulaması yapıldı.Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.

Kas

3/A Sınıfı öğrencilerimiz çizimlerini yaptıkları görsellerin tasarımlarını yaparak el becerilerini geliştiriyor.Nihat KEÇECİ öğretmenimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Kas

Okulumuza ilçemiz mahallelerinden öğrencilerin taşımasını yapan S.S. 103 Nolu Kooperatif Başkanı Hasan Hüseyin ÖZDEMİR, okulumuzu ziyaret ederek okul müdürü Bekir ÇİNÇİK ile görüştü. Öğrenci taşıma iş ve işlemlerinin değerlendirilmesi yapılarak karşılaşılan sorunların çözümüne ilişkin önerilerde bulunuldu.

Kas

İngilizce Öğretmenimiz Duygu Kaya, derslerini farklı teknikler kullanarak ve farklı etkinlikler yaparak işliyor.Her öğrencinin yaparak ve yaşayarak öğrenmesi için kullanılabilecek en etkili yöntemleri seçen öğretmenimiz, öğrencilerin kalıcı ve hızlı öğrenmelerini hedefliyor.Öğretmenimize güzel çalışmaları için teşekkür ediyoruz.

Kas

Okulumuza taşımalı eğitim yolu ile erişimleri sağlanan öğrencilerin taşımasını yapan araçların denetimleri tamamlanmıştır.