Kas

Okulumuz idaresi ve nöbetçi öğretmenleri tarafından Kasım ayı yemekhane denetimi yapıldı.

Kas

Özel Eğitim Öğretmenimiz Akın BİRSEN öğrencilerine "Kavram Öğretimi" çalışmaları yapmaktadır.Öğretmenimiz öğrencilerinin yaşadıkları ortamı daha iyi tanımalarını sağlamak amacıyla yaptığı çalışmalarda, öğrencilerin gösterilen bir nesne ya da olguyu diğerlerinden ayırt edebilme, tanımlayabilme ve sınıflayabilme becerilerini geliştirmeyi hedeflemektedir.Öğretmenimize teşekkür ediyoruz.

Kas

Özel Eğitim Öğretmenlerimizden Ramazan Erdem ÖZEN, derslerinde bağımsız yaşama açısından önemli bir basamak olan okuma-yazma çalışmalarına ağırlık veriyor.Öğrencileri için en doğru yöntemi belirleyerek çalışmalarını eğlenceli bir süreç haline getiren öğretmenimize teşekkür ediyoruz.

Kas

Kadınhanı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfından özel eğitim öğrencilerimize giyim yardımı yapıldı.

Kas

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Medeniyet Okulu Projesi kapsamında 4/A sınıfımızda tiyatro gösterisi yapıldı.

Kas

2/A Sınıf Öğretmenimiz Hatice BOYACI, peygamberimizin doğum günü olan Mevlit Kandili münasebetiyle hazırladığı hediyeleri öğretmenlerimize ve velilerine takdim etti.Öğretmenimize bu güzel etkinlik için teşekkür ediyoruz.

Kas

Anasınıfı öğrencilerimizin 10 Kasım Atatürk'ü Anma ve Atatürk Haftası etkinlik çalışmaları için öğretmenimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kas

Türkiye Cumhuriyeti'nin Kurucusu Mustafa Kemal ATATÜRK'ün ebediyete intikal edişinin 81. yıl dönümü münasebetiyle okulumuz öğretmen ve öğrencilerinin katılımları ile anma töreni gerçekleştirildi.

Kas

6 Kasım 2019 Çarşamba Günü Saat 10.00'da KOP Bölge İdare Başkanlığı ile kurumumuz arasında İşbirliği Protokolü İmzalandı. İmza töreni Musa Uğur İlkokulu adına Okul Müdürü Bekir ÇİNÇİK ile KOP Bölge İdaresi Başkanlığı adına Koordinatör Alper BİLGİÇ'in katılımlarıyla gerçekleşti.

Musa Uğur İlkokulu KOP'la Okuyor Projesi ile öncelikli olarak öğrencilerimizde dolaylı olarak ta bütün paydaşlarımızda düzenli okuma alışkanlığı kazandırma hedeflenmektedir.

Kas

Taşımalı eğitim kapsamında ilçemiz mahallelerinden okulumuza taşınan öğrencilerden, ortaokul servisini bekleyen öğrencilerimize Fatma ÇİFTÇİ öğretmenimiz tarafından "Zeka Oyunları Kursu" verilmektedir.Öğretmenimize teşekkür ediyoruz.

Kas

Okulumuz idaresi ve öğretmenlerimiz, birlik sağlama ve motivasyonu artırma amacıyla her çarşamba öğle yemeklerinde bir araya geliyor.

Kas

4/B Sınıf Öğretmenimiz Sedef KOÇAK, öğrencilerine "4,5,6 basamaklı sayıları en yakın onluğa yuvarlama " konusunu oyunla öğretti.Öğretmenimizin hazırladığı oyun sayesinde öğrencilerimiz kazanımı daha hızlı kavradı.Sedef öğretmenimize teşekkür ediyoruz.

Kas

1/A Sınıfı öğrencimiz Nurcan ULUKAN doğum gününü sınıf arkadaşlarıyla kutladı.Öğrencimize nice mutlu yıllar diliyoruz.

Kas

2/A ve 4/B Sınıfı öğrencilerimiz "Hayvanları Koruma" konulu pano hazırladı.Panoda farklı görsel çalışmalara yer verildi.Emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Kas

Sınıf Öğretmenimiz Safiye ŞANAL'a süpriz doğum günü kutlaması yapıldı.Öğretmenimizin doğum gününü kutluyor, nice mutlu yıllar diliyoruz.