Kas

İngilizce Öğretmenimiz Duygu Kaya tarafından hazırlanan özgün etkinliklerle,  öğrencilerimiz  eğlenerek İngilizce öğreniyorlar.Öğretmenimize teşekkür ediyoruz.

Kas

4/B Sınıf Öğretmenimiz Sedef KOÇAK hazırladığı görev tablosu ile öğrencilerine sorumluluk bilinci kazandırmayı hedefliyor.Öğretmenimizin hazırladığı tablodaki, üzerinde öğrencilerin isimleri yazan çubuklar belirli aralıklarla değiştirilerek görev değişimi yapılıyor.Sedef öğretmenimize bu güzel etkinlik için teşekkür ediyoruz.

Kas

Anasınıfı öğrencilerimiz anne ve babalarına ilk mektuplarını hazırlayıp takdim ettiler.Bu güzel etkinlik için öğretmenimiz Gamze Oğurlu'ya teşekkür ediyoruz.

Kas

Okulumuz özel eğitim öğretmenlerinden Şeyma Öztürk, pano hazırlama, el-göz koordinasyonu geliştirme etkinlikleri, boyama çalışmaları, kalem tutma çalışmaları, taklit etme becerisine yönelik yaptığı çalışmalarla öğrencisini "Hayata Hazırlıyor." Öğretmenimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Kas

Cumhuriyetimizin 96. yıldönümünü, Kadınhanı İlçe Stadyumunda merkez okullarının tüm yönetici, öğretmen ve öğrencileriyle beraber büyük bir coşkuyla kutladık.Kadınhanı Kaymakamı Sayın Osman GÜVEN'in günün anlam ve önemi belirten konuşmasının ardından ,şiirler okundu, ront gösterileri yapıldı.Öğrencilerin tören geçişi ile program sona erdi.

Okulumuzda törene katılamayan öğrencilere yönelik, 4/B sınıf öğretmenimiz Sedef KOÇAK tarafından, 30 Ekim Çarşamba günü "29 Ekim Cumhuriyet Bayramı" programı düzenlendi.Okulumuzun tüm öğretmen ve öğrencilerinin katıldığı programla "Cumhuriyet Bayramımızı" coşkuyla tekrar kutladık.Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.

Ekm

Beslenme Dostu Okul Projesi Kapsamında okulumuz öğrencilerine sabah ilk derse girmeden önce topluca fiziksel etkinlik yaptırıyoruz.

Ekm

T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı KOP Bölge Kalkınma İdari Başkanlığınca "Musa Uğur İlkokulu KOP'la Okuyor" Projemiz desteklenmeye değer bulundu.

Ekm

1/A Sınıfı öğrencilerimiz sınıf başkanını ve yardımcısını seçti.Öğrencilerimiz okuma yazmayı bilmediklerinden, başkanlığa aday olan 4 öğrenciyi farklı renkte kapler temsil etti.Öğretmenimiz boş kalp resmi olan oy pusulalarını öğrencilerimize dağıttı.Her öğrenci başkan seçilmesini istediği adayın kalp rengini bu pusulaya boyayarak seçim sandığına attı.Seçilen başkan ve yardımcısını tebrik ediyoruz.Öğretmenimize seçim etkinliği için teşekkür ediyoruz.

Ekm

Orta-Ağır Özel Eğitim Sınıfı öğretmenimiz Büşra Şule ÖZCAN, öğrencilerinin küçük kas gelişimi becerilerini arttırma amaçlı etkinlikler yapmaktadır.Öğretmenimize teşekkür ediyoruz.

Ekm

1/A sınıfı öğrencileri öğretmenleri Safiye ŞANAL rehberliğinde sınıf kurallarını belirledi.Okula yeni başlayan öğrencilerimizin kendilerinden ne beklenildiğini bilmeleri, kuralları ve sınıflarını benimsemelerine katkıda bulundu.

Ekm

1/A Sınıfı öğrencilerimiz "K" sesini Safiye öğretmenlerinin yaptığı kekleri yiyerek öğrendi.

Ekm

2/A sınıfı öğrencilerimiz, gözleri kapalı bir şekilde öğretmenlerinin belirlediği bazı nesneleri dokunarak tahmin etmeye çalıştılar ve çok eğlendiler.

Ekm

1/A Sınıf Öğretmenimiz Safiye ŞANAL'ın  "İyi Davranıyorum, Haftanın Yıldızı Oluyorum" sloganıyla hazırladığı olumlu davranış geliştirme panosu sayesinde öğrencilerimiz haftanın yıldızı olmak için yarışıyor.Öğrencilerin her iyi davranışı için resimlerinin olduğu bardaklara bir top atan öğretmenimiz, her cuma bardağında en çok top olan öğrenciyi haftanın yıldızı seçiyor.Öğretmenimize bu güzel çalışması için teşekkür ediyoruz.

Ekm

2/A Sınıfı öğrencilerimiz mezura ile ritmik sayma etkinliği sayesinde sayma becerilerini geliştiriyor.Sınıf öğretmenleri Hatice BOYACI tarafından sayma alıştırmaları için yapılan bu etkinlik; çocukların ilgi odağı oldu ve tenefüste bile sayma isteklerini artırdı.Öğretmenimize teşekkür ediyoruz.

Ekm

Okulumuz öğrencileri turşu hazırlama heyecanını yaşadılar.